God kaffe for alle – med Paulig, selvfølgelig

For Paulig har ansvar vært en av hjørnesteinene i virksomheten siden 19-hundretallet, da den unge Gustav Paulig gjorde kvalitet og kompetanse til kjernen i alle handlinger. Paulig har fokus på å fremme trivsel i hele kaffekjeden, fra bønne til kaffekopp. Vårt arbeid med ansvar legger vekt på vårt eget personell, produktsikkerhet, miljøvennlighet i vår produksjon og våre operasjoner i kaffeinnkjøpskjeden.

Våre mer enn 135 års erfaring forteller oss at vi bare kan skape kvalitet ved å opptre ansvarlig. Ansvar er også en viktig suksessfaktor når det gjelder fremtidig virksomhet. Vårt arbeid for miljøet og folks velvære i hele kaffekjeden gjør fremskritt, og vi arbeider med det helt målrettet og bestemt.

Ansvar for Paulig betyr daglig, langsiktig arbeid både i Finland og i kaffeopprinnelseslandene. Vi tar vare på våre ansatte, og vi støtter fellesskapet, utvikler våre produkter i retning av det vi tror forbrukerne ønsker og forventer, vi forbedrer produksjonsprosessen og miljøvennligheten av emballasjen, og vi undersøker råvarer og sluttprodukter på mange stadier for å sikre den høye kvaliteten

Vårt innkjøp av grønn kaffe styres av strenge etiske regler, som vi også krever at alle partnere etterlever. Vi fremmer aktivt sporbarheten av vår grønne kaffe for å øke åpenheten i produksjonskjeden. Noen av våre produkter har et spesielt ansvarsmerke som forteller forbrukeren mer om opprinnelsen til kaffen og forholdene den ble produsert under.

Vis mer