Alt om kaffe

Kaffe har en lang historie i den menneskelige sivilisasjonen, det er en av de mest omsatte varene i verden. Plantene og mange av variantene ble først oppdaget i Etiopia og fant senere veien til alle deler av verden. Kaffeplanten er vanligst langs ekvatorbeltet, de største kaffeproduserende landene er Brasil, Colombia og Vietnam, selv om også land som Australia, Kina og selv deler av Europa nå har begynt å dyrke planten.

Næringen sysselsetter millioner av mennesker for å dekke forbruket av kaffe. Fra bonden til kaffebrenneriet og forhandleren, alle spiller hver sin viktige del for hverdagsdrikken vi nyter. Kaffe er et komplekst og delikat brygg. Man må vie detaljert oppmerksomhet til alle aspekter av den. Bonden, kaffebrenneriet, sluttforhandleren og forbrukeren, trenger alle å være oppmerksomme for at drikken skal kunne blir en magisk sanseopplevelse.

For å maksimere den fulle opplevelsen av Paulig-kaffen gir vi en kort oversikt over kaffen fra bønnen til koppen og et par enkle tips og tilberedningsmetoder som vi tilbyr og foreslår for at du skal kunne glede deg.